Nytt År Äntligen!!!!!

5F3A4342Nytt År!!!

Japp! Jag bara Älskar det!!!!

NU kan jag ta ett steg till eller förhoppningsvis flera steg till i MITT liv och förverkliga det JAG vill! Leva som jag vill och se världen som Jag vill se den.

Det kan man ju så klart hela tiden men det känns extra kraftfullt att ta tag i alla små vrår och LEVA nu när det symboliskt känns som ingen har bestämt hur det ska vara.

Jag blir lite förundrad när jag skriver det för hur mycket lurar jag mig själv att det är andra som bestämmer vad jag ska tänka göra känna ……………..

5F3A4334Det kanske låter egoistiskt men ofta så tar vi bort det som är viktigast – oss själva och den kärlek vi kan ge och känna för att vi är de fantastiska personer vi är.  Fokus på Tacksamhet för det som funkar och är bra istället för det vi hela tiden vill ta bort eller tycker är dåligt med oss själva

Så …..Vad vill jag nu av det här året?

5F3A4310Jag vill ännu mer vara sann och trogen mig själv, så det jag känner och tänker och tänker och känner går hand i hand med den jag är, vill vara och att jag hela tiden förstärker det jag gör  när jag är som bäst!

Jag vill ännu mer göra det jag älskar och älska det jag gör!

Jag vill ha kul jämt!

Jag vill skratta och busa mycket mer.

Jag vill byta oro och rädsla till tillit och kärlek

Jag vill ut på Äventyr och LEVA!

5F3A4297Ja allt det här handlar om att vara i nuet känna in, stanna upp och välja att det jag gör ska förstärka just det. När jag mår bra och tycker om mig själv i alla lägen så kan jag bidra till andra och ge hur mycket som helst. När jag fyller på mitt glas med hallonsaft så kan jag också bjuda på det och det tycker jag är mycket bättre än att bjuda på ättika.

Tar med mig Moder Theresas kloka visdomsord :

”Om alla skulle sopa framför sin egen dörr – Tänk vad rent det skulle vara i världen”

5F3A4317

 

Gott Nytt 2014 Ett år som för mig symboliserar Äntligen!!! på så många plan!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s