NU är också NU!

bild[1] Tänker på hur vi delar upp livet och kanske väntar eller längtar efter något som vi tycker om……eller hur vi ska vänta till nästa år för att ses igen …eller lägga upp planer för allt vi vill ska hända …eller paketera vår ”produkt” innan vi går ut med den ….eller ser fram emot helgen för då ska vi göra det vi vill ….ja jag tror ni förstår vad ja menar och vill komma åt…………..

Vi lever NU och visst är traditioner och årstider och vanor viktiga ….kanske…men är det inte så att vi behöver sommarsånger ännu mer på vintern och julkort att någon tänker på oss i februari och kanske är det godast att äta lutfisk till färskpotatis ….

Ja drömmer så mycket och det känns ända in i maggropen vad jag vill göra och hur jag vill leva och Jag vill LEVA NU OCH INTE VÄNTA !

Och det bästa är att det kan jag göra hela tiden utan att det kostar en spänn och även om det inte finns så mycket forskning som stöder det så vet jag att det jag fokuserar på och drömmer om växer ju mer lag omger mig med de tankarna och känslorna som bara inte går att stoppa eller vänta med……….

Så idag när jag leker att jag har tagit ett drömpiller för att lägga fokus på just mina små och stora drömmar så känns det som jag verkligen använder tiden på mitt bästa sätt till det den är till för att LEVA!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s