Varje dag checka av ett steg i taget … vilket steg som är taget!

Jag vill bli enkelhetsexpert alltså expert på enkelhet efter som jag känner att vi krånglar till allt så mycket hela tiden och missar det som egentligen gör skillnad. Jag kallar mig själv Livsstilsutmanare för jag vill utmana både mig själv och de som VILL att må lite bättre….. leva lite mer ……och följa det vi själva känner är rätt .

Förra året utmanade jag mig på struktur. Jag gillar inte struktur för det han varit för mig att begränsa mig och sätta in allt i fack….Men jag använde mig av struktur för att  utmana mig själv och medvetandegöra vad jag själv verkligen gör varje dag för att jag ska må lite bättre….leva lite mer och följa det som känns rätt för mig. Det innebar att strukturen för mig gav mig mer Frihet att växa och expandera på mitt sätt.

Det har varit och är en fantastisk och kul resa som jag gärna delar med mig av. När jag blir medveten om vad jag gör och inte gör och framförallt vad mycket jag gör som istället för fyller mig med energi och kraft att vara Karin fullt ut begränsar mig då är det enkelt att välja om …..välja nytt och…. välja igen så att DET jag GÖR stärker och fyller mig med kraft ,livsenergi och kärlek till livet och det är nästan på snudd till att det enkla blir elegant när jag ser hur lite jag egentligen behöver göra för att må så bra som jag vill.

Så mycket handlar om att välja att ta bort gamla sanningar som inte tjänar mig längre ..inte jämföra mig själv med andra eller hur det varit ….och att alltid  vara i nuet. Att flera gånger varje dag välja hur jag förhåller mig till det jag möter och välja vad jag vill känna och tänka.

Nu har jag fått lite kläm på vad som fungerar för mig och jag fortsätter detta år med att förenkla ännu mer och jag är såååå nyfiken att se om det enkla kan leda mig dit jag vill eller kanske mer viktigt kan jag få mig att känna mig som jag vill känna och agera efter det.

Varje dag har jag fem   ”värderingar ”  kan vi kalla dem, som jag alla vill göra något för att ”uppfylla” eller känna att jag gjort …. så att jag kan expandera som Karin fullt ut.

Varje kväll innan jag somnar går jag igenom vad jag har gjort för att vara där och förstärka dem. Jag har också en ”mindmap” där jag skriver och dokumenterar vad som funkar och inte funkar och hur jag kan förstärka det som fungerar och ännu mer plocka bort det andra.

I år vill jag varje dag göra saker handlingar känna det som får mig att stärka och komma närmare dessa 5

  • Lycklig
  • Vältränad
  • Snäll
  • Bidra /  Ta emot
  • Min försörjning 

Inte för att det är viktigt för er men för att jag har förmånen att ha en blogg och utrycka det jag vill bida med så kommer jag att berätta mer om vad dessa ord innehåller för mig. Jag vill också berätta för de som vill lyssna varför jag har kommit fram till att det är det som jag känner skapar mitt liv som jag vill leva och hur jag också tror att det kan bidra till att världen blir lite bättre och lite vackrare.

Vilka 5 ord är viktiga för dig för att du också kan må lite bättre …leva lite mer och känna att det du gör känns rätt för just DIG?

 

 

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s