Lycklig!

DSC_0320Jag checkar av varje dag om jag har känt mig Lycklig och vad jag har gjort för att få den känslan. Det häftiga är att det är olika saker tankar känslor som gör mig varje dag. Det är spännande för ju mer jag medvetandegör  hur jag känner och agerar när jag är Lycklig eller vad som triggar det, desto oftare och mer Lycka känner jag.

Att idag ha kunnat bidra med mitt tänk genom att hålla min föreläsning Pyspunka och på så sätt berört de som lyssnar så att det blir en liten förändring mot mer Glädje och möjlighetstänk gör mig så otroligt Lycklig!!

Det jag drömmer om har jag kraft att förverkliga och idag har jag tagit många kliv i den riktningen för jag känner att ”mitt tänk” behövs och jag gör inte bara det jag älskar utan älskar verkligen det jag gör varendaste minut. DET är Lycka för mig just idag.

Hur Lycklig har din dag varit idag?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s