Allt är möjlighetspiller och dess verkan!

bildI morse tog jag mig ett allt möjlighetspiller som fick smälta låååångsamt under tungan. När jag bestämmer mig och väljer en sak som jag vill förstärka så hjälper det faktiskt att ta ett piller som påminner mig om att fokusera på just det. Idag ville jag se vilka möjligheter jag har att sprida mitt tänk även till de som inte har bett om det eller kanske bryr sig. Jag hade en ny föreläsning och jag bara körde på med det jag tror på för Allt är möjligt! och Det fungerade 🙂

Jag har utövat ”Pyspunkatänket ” i hela mitt liv och känner att nu kan jag inte längre vara tyst jag liksom bara vill berätta och sprida det ……………för det funkar och det är enkelt och jag mår så mycket bättre lever MITT liv så mycket mer när jag förstår och blir medveten om att jag har 100% ansvar för det.

Det är en gåva att veta att  jag kan välja att mina ca 40 %  av tankar som egentligen går åt till att oroa mig över saker som inte kommer att hända ……… så att de istället består av tankar som är hur jag vill må….. vad jag drömmer om och på det som är kul, bra och ger mig energi.

5F3A4342Båda är kanske lika orealistiska men oj så mycket bättre jag mår när jag väljer det som fyller mig med hallonsaft.Dessutom formar det mycket av hur jag vill känna och det liv jag vill leva.Jag vill inspirera med hur jag tänker och gör  och medvetendegöra om vilka pys som kanske finns och som vi kan hålla koll på och jag vet att jag aldrig kan förändra någon annan. Det var någon som sa:

 

Överskatta aldrig din förmåga att förändra andra…………. och 

Underskatta aldrig din förmåga att förändra dig själv.

Jag fortsätter ta ett nytt möjlighetpiller och drömmer om möjligheterna som öppnas för en bättre värld när vi börjar omfamna oss själva och inser att allt börjar inne i oss själva.

Wow!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Allt är möjlighetspiller och dess verkan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s