Hmmmm… Vad är det som ÄR sanningen?

5F3A4331Jag tror på fullaste allvar att verkligheten inte är som den är utan som vi väljer att se den. Det jag vill berätta om när jag föreläser är att det finns alternativ och att vi alla kan må så bra som vi vill må. Det handlar inte om att äga en massa saker, ha trygga anställningar och tjäna pengar. Det handlar inte ens om vilka arbetskamrater jag har eller hur min barndom var eller vad andra tycker och tänker……….Det är enklare än så och det går att börja precis NU.

Det handlar om att  börjar välja de tankar vi vill tänka för att känna det vi vill känna och må så bra som vi vill må.

Ofta får jag höra att jag förskönar världen och att jag inte är realistisk, för realistiskt är tydligen att se problem tycka att det inte är bra och att lägga fokus på allt det som inte fungerar och är vackert  i världen.

40%  AV DET VI TÄNKER ÄR TANKAR DÄR VI OROAR OSS ÖVER DET SOM ALDRIG KOMMER ATT HÄNDA.

Sover jag 8 timmar per natt så är det 6,5 timmar av min vakna tid som jag oroar mig över saker som aldrig kommer att hända för att skapa en plan B till det som egentligen inte finns. Ja visst kan vi välja det och ibland blir jag inte så förvånad över att det ser ut som det gör om det är det som är det realistiska.

5F3A4318För mig är det realistiskt att dessa 40 % istället tänka på hur jag vill må ….vad jag vill göra…. det som är vackert och fungerar….Även om det inte heller finns så är det ett val som får mig att må bättre och tar mig ett medvetet steg till att må precis så bra som jag vill må och göra det jag vill göra.

För mig är det just det här som är så mäktigt och fantastiskt med medvetna val och eget ansvar..

Det ger MIG energi så jag kan ge energi till andra………….. Och jag väljer själv hur det ska se ut!

 

 

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s