Kvällssummering på morgonkvisten!

5F3A2928Varje kväll tar jag någon minut att summera dagen och också för att se vad jag har gjort eller vilka val jag har tagit för att komma en bit närmare mina BIG 5.

Det är så intressant när och för mig också välbehövligt så att jag lägger fokus på rätt saker och vad det är som gör att jag inte väljer det. Allt handlar om att jag lär mig mer om mig själv när jag mår bra och hur jag kan GILLA läget i mitt liv så att det jag gör stärker och inte begränsar.

I går kväll när jag la mig så kände jag att jag inte ha de varit så snäll som jag VILL vara. I två dagar har jag suttit med papper till bokslutet och i det lägger jag mycket jämförande och skuld och här kommer gamla sanningar av rädsla för att göra rätt för mig  och vara bra in…………

När jag tänkte på att jag inte varit så snäll som jag ville med andra så blev det tydligt att det var inte där skon klämde. Orsaken var att jag inte varit snäll med mig själv utan dömt, bannat  och jämfört lite för mycket. Även om det bara är en liten struntsak så känner jag att det slår så tydligt ……för jag kan bara ge av det jag själv har……och har jag inte tålamod kärlek uthållighet och respekt för mig själv och omfamnar det ja då kommer det inte ut så mycket till andra och framförallt så ger det inte energi som det brukar göra utan det tar energi från mig.

Jag vet inte hur det är med dig men för mig att medvetandegöra vad som händer och varför jag reagerar på olika saker och händelser skapar en klarhet och tydlighet där jag kan göra andra val.

Idag är mitt val att så mycket jag bara kan vara snäll med mig själv och omfamna och tycka om mig själv precis som jag är för då mår jag bra och då har jag hur mycket som helst att ge till andra vilket GER mig energi. Så nu har jag tagit mitt andra SNÄLLPILLER för dagen!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Kvällssummering på morgonkvisten!

  1. Ja Karin fortsätt vara snäll mot Dej själv. Det mår alla bäst av, men framför all Du. Tänk på alla förgrämda gamla människor, som tycker att de gjort allt för den ene och den andre-och så undrar de vad de får igen. Kanske kommer de på att de glömt sej själva. Så sorgligt!
    Nej vi börjar med det som är bra för oss själva och får massor av energi till omvärlden. Är helt övertygad! Kram från Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s