Service från hjärtat!

bildFör drygt ett år sedan var jag på väg hem sent en kväll och stannade på Restaurang Ciao Ciao på Östermalm. Jag var jätte, trött hungrig och det var kallt ute och när jag kom in i värmen frågade en vänlig kypare vad jag önskade. Jag hade fått för mig att jag ville ha en pizza med parmaskinka och pinjenötter. Det hade de inte men han skulle ordna den pizzan till mig och i samma veva undrade han om jag kanske ville ha lite bubbelvatten och något att tugga på medan jag väntade för jag så trött ut. Lite rörd och mycket glad så tog jag honom i handen och satte mig med mitt bubbelvatten och väntade………………..

Efter några minuter så kommer han gående mot mig med ett glas fast jag redan hade ett med vatten i och innan jag hinner säga något så ger han mig glaset och berättar att han kände att jag var så kall om mina händer så han hade hämtat ett varmt glas så jag kunde värma mig på.

När han sedan kom med min hämtpizza hade han lagt på en sallad och då gav jag honom en kram och tackade och sa att han verkligen gjort min dag. Det var strax innan jul och när jag gick hem så var jag så full av glädje och kärlek och tänkte att oj vad lite som kan göra så mycket och oj vad han måste älska sitt jobb och kanske också sig själv när han ser och ger av sig själv.

bild kopiaJag har tittat när jag går förbi och när jag ibland hämtar pizza men inte sett honom, men ikväll när jag och min kollega Per Frykman ska ta en bit mat och surra ihop oss så är han där.

Jag blir så ivrig för jag vill berätta för honom vad glad jag blev och vilken skillnad han gjorde den dagen för mig så jag rusar upp välter ut båda vatten glasen på vårt bord så vi får byta bord. Men jag får berätta för honom och ta honom i hand och tacka och han blir lite förlägen och mycket glad att jag kommer ihåg och han känner igen att jag har kalla händer så efter en stund kommer han med det varma glaset. ……………….

Tänk vad lite han gjorde som betydde så mycket för mig och tänk vad lite jag gjorde som betydde så mycket för honom. Tänk vad bra det är när vi ser varandra och både ger och tar emot. DET är service från hjärtat som ger energi!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s