Kallt grått januari eller en illusion?

bildJag tänkte skriva om drömmar eftersom jag nu i veckan har min dotter här som verkligen satsar och lever sin dröm ….. eftersom jag varje dag kollar av om jag lever mitt dröm liv och att jag väljer agerande och framförallt förhållningssätt som bidrar till att jag ger mig själv bästa förutsättningen för att må så bra som jag vill…..(Konstigt att vi gör annat egentligen) ……Men igår så slog det mig, för det var  såååå kallt i Malmö det ÄR grått och januari och det är NU jag behöver vara extra snäll med mig själv för att ge mig själv bästa förutsättningen för att lyckas.

När allt är perfekt (vad nu det är), så är det lätt att vara tacksam ha lätta tankar och inte ta livet så allvarligt. Då vågar jag mer, tänker större tankar, tar fler och mer kontakter, och är säker och trygg i mig själv och mitt liv. (Tänk sommar ledigt, semester eller där ni bara älskar att vara )

Igår kände jag att det var lätt att dras iväg till oro, jämföra mig med andra, osäkerhet om vägen jag väljer är rätt……..ja ni vet hur det kan ta tag i en och så stannade jag upp!!!!…………..

Det enda som är förändrat är att jag fryser känner att jag längtar efter som och värme och alla runt omkring gör detsamma.

bild[1]Så när jag gick till bussen igår började jag tänka på hur vi istället för att ta allt så allvarligt och tungt skulle kunna busa och skratta och le för att må bättre. Jag hann med att ge några personer jag mötte ett leende och säga hej till en liten tjej och bara det började värma mig inombords och jag kom tillbaka till mitt drömliv och en känsla av tacksamhet. Tacksamhet och lite eufori  att vår tankar, drömmar och känslor äger vi och det är bara mitt ansvar  hur jag vill att de ska dominera mitt liv . Jag väljer och jag väljer att ta livet på fullaste allvar genom att inte se det så allvarligt utan som den underbara gåva att njuta av… MITT LIV!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s