-Släpp!-

IMG_3289Plötsligt så hände det!

Igår så hade jag en dag som liksom skavde på alla fronter. Jag fick den inte att gå ihop Det var ingenting speciellt som hände eller inte hände men det kändes som en skitdag. Jag tänker inte skriva om skitdagar och vad de beror på för det har vi alla olika idéer om men det som är intressant är att jag kom på att jag glömt ett ”knep” som jag har använt mig av så mycket speciellt det senaste året och det är ordet – släpp – !

40% av våra tankar är tankar vi använder för att oroa oss för det som aldrig kommer att hända. Det är 6,5 timmar av min vakna dag om jag sover 8 timmar. Det här går av bara farten och ofta så är vi inte ens medvetna om det. När jag medvetandegör en ”skit tanke” med att säga – släpp-  ..så blir det ett litet vakum i skallen som jag sedan kan fylla med det jag vill ….I alla fall känns det så ….och Då få jag i alla fall en chans att välja OM jag vill oroa mig eller tänka ”skittankar” eller om det gynnar mig mer att tänka det som gör att jag mår bra.

För mig är det träning hela tiden …..och det häftiga är att det fungerar!

IMG_3292Det handlar inte om att dämpa oro eller andra tankar utan för mig handlar det om att välja tankar som göra att jag mår bra så att jag lever som JAG vill Alla de här andra dagarna jag får leva!  Tack för att du – släpp- kom tillbaka och påminde mig igen. Kanske det ändå vad Briljantpillret jag tog på morgonen som tog fram det 🙂

”Världen är inte som den ser ut utan som jag väljer att se den”   Någon.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s