Avslut möjlighet till att börja…..

5F3A1202Jag vet inte om det är åldern eller om det alltid har varit viktigt för mig att göra avslut. Inte för att ta bort utan för att ta kvar det som är bra och lämna det som varit och gå vidare. Jag går ofta vidare och vill hela tiden gå framåt mot nya drömmar upptäckter och Äventyr. Det är inte stora glamorösa äventyr men för mig är det de viktigaste äventyren som finns för de ingår i MITT liv…

Det slog mig när jag än en gång städade ur en lägenhet  som jag levt mitt drömliv i i fem år ……att det är en slags terapi för mig att skrubba varje vrå och liksom städa ur mig …… att säga hej då och tacka för underbara stunder och en härlig tid i mitt liv. Ta det med mig som en karamell att suga på och njuta av …………… Jag blir stark av avslut för avslut är inte ett slut eller något definitivt utan ett beslut att ta ett nytt steg i mitt liv med en underbar grund att stå på som alla avslut givit mig

5F3A1209Oj vad många goa karameller jag har att suga på både när det gäller människor platser sammanhang och hem …………………..

Så grymt tacksam för allt som kommer i min väg allt jag släpper och allt som bara väntar på att dyka upp nu när jag öppnar upp med ny energi och nyfikenhet som inte har några gränser………

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s