Jag bara VILL……. Annars Pyser det över!

bild kopiaJag har inga lösningar eller modeller eller ens vet hur man ska göra men NU känner jag att det bara behöver komma ut ….. Jag har provat att berätta det för lärare och förskollärare och pedagoger och i morgon blir det personliga assistenter som blir drabbade av det jag bara behöver få säga i min föreläsning Pyspunka……………. För allt börjar med det jag vill berätta om och ändå har vi en tendens att hela tiden hoppa över det.

Vi pratar om allt som finns utanför oss allt som inte fungerar och allt som kan bli bättre å så har vi  alla lösningen inom oss.

Grejen är att det börjar alltid med oss själva ….Vi alla är såå mycket bättre…. snällare…  mer kompetenta ….underbara…. unika…starka …ödmjuka… än vi tror.

Vi säger att vi vill må bra men ibland tror jag att det är ljug för det är otroligt få som vill börja med sig själva och ta ansvar över det vi själva äger. Och det viktigaste vi äger och kan ta ansvar över är relationer och framförallt vår relation till oss själva.

Om vi omfamnar oss själva och fyller på med det vi mår bra av och justerar bara lite i hur vi tänker och förhåller oss till oss själva och livet ….

Det är då det händer! 

bildI samma sekund som vi mår bättre så blir världen bättre och vi kan sprida det vidare till andra och framförallt våra barn och ungdomar.

Vi kan inte ge något vi inte har………..Men när vi har så kan vi ge hur mycket som helst!

” Det är du som väljer så var noga med ditt val. Det är ändå du som väljer vem du är” Olle Ljungström

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s