Uppenbarelse!

bildJag är såå nyfiken på hur vi på olika sätt kan ”påverka” hur vi mår och vad vi gör genom att vi medvetandegör ….vem vi är …hur vi mår …och vad vi gör! Lyssnade på en kille som sa att det är tre saker som gör att en förändring blir långsiktig och varaktig.

  1. En uppenbarelse!
  2. Byte av omgivning
  3. Små små steg ………

Jag brukar säga att jag inte har fått en uppenbarelse …………men jag känner att det är lättare att göra förändringar när jag bytt omgivning och sedan har jag praktiserat små små steg hur länge som helst för att lägga till nya vanor ta bort gamla implementera nya tankar som gynnar mig och släppa de som nu inte längre tjänar mig.

Idag kanske jag fick MIN Uppenbarelse när jag hade förmånen att delta i en förmiddag om Neurologiskt ledarskap och lyssna på underbara Marie Ryd som berättade all ny forskning som har kommit om hjärnan och dess förmåga att förändra sig och växa. Forskning som kom så sent som i höstas …OCH som ger en tyngd på det jag tror på det jag tränat på och det jag ser funkar som jag inte längre kan hålla tyst om. Sååååååå häftigt och det som är det bästa är att det inte ens är svårt …det kostar inga pengar och det börjar med oss själva NU !! Tack jag vet mer än någonsin att min föreläsning  PYSPUNKA! behövs och gör skillnad.

Vill berätta på vad små steg av träning att lägga fokus på det jag kan påverka också kan resultera till.

bild[4]Jag bodde på hotell i natt. Och i morse så tog jag med mig min plånbok på frukosten hade en mycket trevlig stund med min rumskompis och vi pratade om att det är mycket som nu går stolpe in……… Jag var så glad och euforisk!

Hon stannar kvar jag går upp på rummet ska packa ihop och lämna in mitt bagage …

Min plånbok borta. Vet att jag hade den nere …letar i rummet …går ner och frågar och letar…ingen plånbok.

Lite ont om tid till kursen startar…..vet någonstans att jag kommer att få tillbaka plånboken ….vill inte spärra kort utan flyttar alla pengar på kortet till sparkontot…….lämnar in mitt bagage …frågar en extra gång i receptionen utan resultat.

Släpper plånboksfrågan och går på föreläsning. ”Uppenbarelseföreläsningen” som jag verkligen vill vara härvarande i. Det fungerar perfekt. Kommer på att jag alltid har en peng gömd i väskan så jag klarar mig tills jag kommer hem ikväll.

IMG_1206Går och hämtar ut bagage och ska ta tåget till Malmö och när jag kommer in i receptionen så är min plånbok inlämnad……. Yes!!

Så enkelt så mycket energi jag har sparat och även om jag inte hade fått tillbaka den så kunde jag då efter att jag insupit och varit härvarande på utbildningen ta tag i det som måste göras med spärrning och polisanmälan.

DSC_0320Allt handlar om att välja och vara medveten om att jag kan välja och det är ofta det som styr hur jag mår! Min relation till både mig själv och det som händer mig formar min relation till livet och min omgivning.

Lång blogg ……Men jag vill bara säga det funkar och det är jag som väljer……….Enkelt och nästan elegant! Hepp!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Uppenbarelse!

  1. Ja visst är vår hjärna fantastisk! Jag läser, lyssnar och ser på allt jag kommer över om hjärnforskning! DU är på rätt väg! Jag är på rätt väg! Jag tror på många små små små steg! Hela tiden glatt överraskad att varje litet steg tycks ge tusenfalt mer! Fantastiskt! Å valen vi gör i våra liv … jag försöker fokusera på mina val och inte lägga över ansvaret på någon annan. Blir roligare så! Å många jag möter säger att jag bara strålar av energi! De säger att det syns i mina ögon! De glittrar! Hela jag glittrar! Jag tror det finns en mening med om vi pekar på någon annan så pekar tre fingrar moit mig själv! Ha det bäst idag Karin! Bamsekram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s