Tänk om måste var VILL!

bildJag har i hela mitt liv gjort mycket av det jag vill men alltid tänkt att ingen ska behöva ta konsekvenser för det. Jag har liksom ”betalat” för att göra det jag VILL. Det är helt underbart när jag får en idé en känsla av det som är rätt för mig och sedan börjar ta ett steg mot den riktningen. Vilken kraft det är i just VILL! I vill finns också ett starkt medvetet ansvar för att det ska bli så bra som möjligt och i VILL sker också spännande förändringar. Förändringar som ger nya resultat och belöningar som jag nästan aldrig har fått förut och därför är lite svåra att upptäcka.

Jag brukar säga på mina föreläsningar att alla som lyssnar får lova mig att alltid stötta VILL-personer Även om de inte vill samma sak som man själv vill.

För det finns en brist i att välja VILL. Där finns lite eller nästan ingen uppbackning eller support för jag gör det jag vill så då får jag ”skylla” mig själv eller göra som vi alla andra. Det här är naturligtvis bara mina egna erfarenheter, och jag hoppas jag har fel men jag har faktiskt aldrig hört någon som sagt till mig:

bildHärligt Karin att du verkligen gör som du vill! Vill du ha någon hjälp och vad behöver du?

Tänker mig i alla familjer i alla grupper eller företag finns det så mycket kraft i VILL som inte tas tillvara utan mer är till besvär och vad skulle hända om vi började belöna oss när vi gör saker vi vill som får oss att må bra och växa. Vad skulle hända om det var en merit att hitta sin passion och ta alla steg för att leva den fullt ut även innan det är succé.

 

bildHär finns det hållbarhet, energi, ekonomi och en sovande kraft som bara väntar på att få kliva fram.

Så vad gör du idag som du verkligen VILL och hur känns det i dig när du gör det? 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s