Livs- Förädling!

bild kopia 3Var bor du nu? Den frågan får jag ofta och efter som jag har flyttat mycket i mitt liv så är det inte så viktigt var jag bor utan hur det känns i mig där och när jag bor. Och jag känner att jag bor i mig själv och att det yttre är det jag verkligen kan GILLA när jag är full av Hallonsaft! Det mest spännande jag vet är att se hur jag förhåller mig till saker som händer mig och situationer som jag försätter mig i eller hamnar i. För mig är det livets skola.

Det är så jag utvecklas och expanderar för att bli ännu mer Karin och verkligen leva som jag lär. Jag vill leva så mycket och så bra med spjället fullt öppet när det gäller Glädje och Kärlek!  Att lyssna och se utan att värdera och döma det är en kost som jag visserligen aldrig kommer att bli klar med men det är coolt när jag ser det tydligt, kan tänka – släpp- för att få ett mellanrum där jag själv kan välja vad jag vill lägga fokus på.

bild kopia 2För mig är just ”walk the talk” mitt rättesnöre. Ju mer jag utmanar mig själv att lyssna inåt alltid vara sann mot mig själv, omfamna mig själv både när det går briljant och när jag åker på nitar desto mer lyhörd blir jag när det inte stämmer.

När det är ”lögn” både inåt och utåt och jag försöker låssas så skriker det i kroppen och i knoppen och NU både ser och känner jag det tydligt så jag  kan ta några djupa andetag –  paus – och komma tillbaka. Det kanske låter flummigt och det kanske det också är men för mig är det så tydligt och jag känner en stor skillnad även om det bara är nyanser som inte någon märker så VET jag nu vad som är rätt vad jag ska lära mig och även hur jag vill känna och leva.

Så vet jag idag och i morgon kan allt vara helt annorlunda men att lyssna inåt göra små justeringar till att må lite bättre för att kunna ge lite mer det är det som ger livet  en härlig mening och jag är så grymt tacksam för allt som livet för till mig både det som är lätt och härligt och det som blir mina största och viktigaste lektioner.

IMG_3292Just nu när jag skriver får jag denna av en av mina bästa vänner och det här är verkligen sant just nu i mitt liv.

”I do not run to add days to my life. I run to add life to my days.”

En dag ska vi DÖ! ALLA andra får vi LEVA!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s