”Att köra fullt in”

bild kopia 2Jag lever NU och NU och NU och försöker i varje ögonblick lyssna inåt och lyssna på hur jag mår så att jag kan leva som jag lär och välja det som är bra för just mig just NU.

Jag blir lite konfunderad över hur mycket vi gör och tror att vi behöver göra och hur mycket görande som egentligen inte leder till något annat än görande. Fortfarande anses det också som lite bra och fint när vi har mycket att göra för då är vi behövda och då är vi framgångsrika…….

Men vad är egentligen framgång och vad är livet och vad är succé om det inte är att i livet nå framgång att leva som vi vill för att på så sätt göra succé.

bildJag tog en förmiddag idag för att känna på livet fullt ut genom att göra det jag älskar mest av allt vara vid havet i rasande vind…… upptäcka nya gångstigar som helt plötsligt förstärker mina stigar som jag vill gå där livet finns och tar tag i mig.

Jag älskar mitt liv och är lyckligare än någonsin för att jag är härvarande övar mig på tillit att det jag känner i magen är det jag ska göra och här räknas det att ta ett steg och ett och ett för det är så jag trampar upp MIN stig som leder mig framåt i MITT liv som jag vill leva FULLT UT!

bild kopiaSäger Tack för att jag lär mig stilla mig! Lär mig hur jag fyller på mig själv och lär mig hur jag tar MOD till mig att ha tillit till att JAG vet vad jag mår bra på och vad jag vill bidra med även om vinden tar i och det blåser utanför både verkligt och som en tydlig metafor för andras  åsikter och mina  valda sanningar som inte tjänar mig. Tack!! NU kööör jag och det fullt in  för det funkar ju:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s