Det var en gång ….som blev …Ditt Professionella rykte!

IMG_6141Det är en härligt spännande tid för mig på många sätt just nu. Jag skulle vilja berätta lite om vad som händer med Ditt professionella rykte!  och hur jag tänker om det.

För drygt sex år sedan så träffades jag och Per Frykman av en tillfällighet och började skapa ett helt nytt koncept ett annat sätt att tänka när det handlar om att ta fram och använda hela vår potential. Vi är två otroligt olika personer och vi började se vad som kunde hända när vi tog fram vår egen potential, började sätta ihop våra styrkor och även våra kunskaper och erfarenheter.

Per hade sedan länge arbetat med människor som ville byta karriär och han såg hela tiden att det fattades något. Han såg att ingen kunde sätta ord på ”rätt person” och beskriva det på ett trovärdigt sätt. Så han lade då hela sitt fokus på att ta reda på vad det var och fortfarande är och hur vi trovärdigt kan beskriva det som egentligen avgör att vi ÄR ”rätt person”.

5F3A2845Jag tog min kunskap som jag samlat på mig under alla år jag arbetat med människor i olika konstellationer men framförallt så var jag så nyfiken om det fanns ett sätt att sätta ord på när man är som bäst har som roligast och mår som bäst på jobbet. Jag har alltid haft min drivkraft i glädje! När jag känt och känner glädje i det jag gör så har jag hur mycket energi och kraft  som helst …………….Men när den försvinner så börjar jag skylla på andra gnälla och lägga ansvaret utanför mig själv. För mig har det då varit helt självklart att då välja om så att jag känner glädje igen.

Så min drivkraft när Per och jag började prata om att ”skapa” ett nytt verktyg var att ta fram ett verktyg som stärker och tar fram hela vår potential som vi själva vet att vi har inom oss att ta oss för att sedan ta oss vidare eller ändra på det vi gör så att vi igen känner glädje. Jag såg då och ser idag att när vi på ett enkelt sätt då kan göra så att Livskvalitet= Effektivitet.

Så började vår otroligt spännande resa som idag är Ditt professionella rykte!

bildVi har haft förmånen att arbeta med många fantastiska personer i spännande företag och organisationer som vill. Hela tiden har vi fortsatt att utveckla och förädla Ditt professionella rykte. Det vi ser tydligt är det som händer när vi konkret får veta hur bra vi är och det samtidigt stämmer överens med hur vi vill uppfattas och vara. Vi ser en enorm kraft, potential och energi som verkligen vill komma fram. Så jag vill berätta lite mer om hur vi har gått tillväga och vad som hänt och vilka steg vi nu tänker ta för att sprida vårt ”tänk ännu mer. för vi vill verkligen bidra till att vi alla gör mer av det vi är bra på och tycker är kul och samtidigt som vi tar eget ansvar så att vi är trovärdigt lever vårt professionella rykte fullt ut.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s