Hjärnexpantion såå härligt!

5F3A4251Jag behöver, är skapt för och VILL göra, upptäcka och känna nya saker. Det är absolut inte för görandet i sig utan vad som händer i mig när jag gör. Hur jag tacklar det, resonerar med mig själv, löser det och vad som föds i mig när något blir lite annorlunda upptäcks på ett nytt sätt eller görs för första gången. Då känner jag mig så grymt levande och Då är jag lycklig!

Så det behövs så lite som en cykeltur till Lund i februari med gps i telefonen för att hitta till Universitetsområdet och här insupa en sååå cool och inspirerande miljö på IDEON Science Park och ha möte med en person jag aldrig träffat. Vilken lycka det är för mig att ha förmånen att leva som jag VILL och upptäcka nya saker som utvecklar och utmanar mig att vara ännu mer Karin.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s