Inte internet betyder annat gjort!

bild kopiaIgår lyste internet med sin frånvaro. Utan anledning så gick det ner pang bom på söndag kväll och om tillbaka nu i kväll. Det är mycket snack om att vi hela tiden behöver vara uppkopplad och att vi är beroende men för mig är det mycket enkelt. Det är jag som bestämmer hur jag vill känna för det och det är jag som väljer att känna mig uppkopplad och beroende. Såååå nu fick jag det sagt. Eget ansvar medvetna val är inte svårt det är enkelt och ger kraft! Hepp!

Jag älskar internet och när det finns så nyttjar jag det till allt möjligt som för mig framåt och är spännande men en dag som denna när det inte finns så blir det mycket annat gjort på ett annat sätt vilket är spännande kul och supernyttigt.

bildMåndagens tema här i Toscana har varit Vision och vi har alla haft två timmar var med det temat och utifrån det har vi skapat mycket substans till vår vision i Ditt professionella rykte! Så nyttigt och otroligt bra att också se hur olika vi ser på samma saker och utifrån det verkligen lära känna varandra respektera och stärka varandra i våra olikheter. Så på samma gång som vi blir mer unika och olika så blir vi tydligare och starkare tillsammans. Underbart spännande och vi avslutade dagen med det enda man egentligen behöver äta här Alltså det godaste av Italien bröd pesto parmaskinka och ost.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s