Framtidsloop

bild kopia 4Italien blir liksom bättre och bättre och jag älskar enkelheten, renheten och stoltheten som finns här. Jag känner mig så hemma på ett underbart sätt.

Idag har vi både fått mycket gjort och stannat in och landat i många saker vilket kan låta som en motsats men som fungerar briljant.

Vi avslutade dagen med en framtidsloop och det är så häftigt när vi alla tre tar oss två år fram i tiden och berättar vad som hänt. Vi tre Per Frykman Katy Caroan och jag är så olika med olika styrkor när vi gjorde tre framtidsloopar så kommer det fram underbart härliga idéer och samtidigt så har vi många saker som vi ser har hänt inte bara hos oss själva utan också hos varandra. Så spännande att sedan gå tillbaka för att se vad vi gjort för att komma dit.

bild kopia 5

 

Det som var mest slående var att det egentligen inte finns några stora hinder. Som vanligt är det största hindret VI själva. Jag tänker ta bort det hindret och kliva fram och göra det jag drömmer om på mitt vis så det jag gör tar mig i rätt riktning framåt. DET känns så cooolt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s