Styrkesatsning ger ovärderliga vinster!

bild kopia 6Vi har haft en helt sagolik kickoff dag här i Italien då solen har sprakat och försommaren liksom tagit ett grepp och visat sig från en sagolik sida. Veckan har  sammanfattats och vi har dokumenterat besluten samt  var och en för sig ”redovisat” vad vi tar med oss och vilka nya insikter vi alla fått efter att ha delat en vecka tillsammans.

Katys bidrag med det briljanta och enkla upplägget med flexibel struktur där alla på ett bestämt ämne lyft fram det som utifrån det man själv vill ta reda på om de andra och också utifrån sin egen passion, har givit resultat långt över förväntan.

Helt enkelt så har vi tagit fram och vädrat, visat och delat med oss hejdlöst av våra styrkor där vi är som bäst och har som roligast. Resultatet är solklart och det är att vi alla som är så olika har skapat ett enormt förtroende och en fantastisk respekt för varandra och våra styrkor och nu ser vi hur vi på ett briljant och nästan elegant sätt kan komplettera, hjälpa och lyfta varandra så att det blir en grym helhet med riktning framåt.

photoJag har alltid varit helt och fast beslutsam att det är olikheterna som ger styrka och energi, men kanske inte riktigt trott att det kan gå så lätt och blir så kraftfullt. Denna styrkesatsning som kräver ett stort MOD …..ett stort VILL och ett stort HJÄRTA  och kommer att ta oss precis dit vi vill och vi kommer dessutom  att ha buskul under vägen.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s