Öppna lyft och Se !

KarinJag har i hela mitt liv valt att SE det som  jag har som är bra och det jag tycker om och gör mig lycklig och lägga fokus  på det …………..istället för det som jag inte har det som är dåligt  jag inte  tycker om och gör mig olycklig……

En otroligt enkel ekvation som ger mig livskvalité och energi.

Det finns säkert många som inte ens om de fick betalt skulle vilja byta sitt liv mot mitt men jag Älskar mitt liv och jag har gjort mina val för att leva det precis som det är just nu.

Min fundering som jag inte riktigt blir klok på är att jag ibland känner att jag inte ska skriva om hur jag känner …men jag får inte ihop det. Om jag NU har det liv som ”alla vi” drömmer om som är helt perfekt så skulle det ju vara konstigt om jag inte berättade om det och hur tacksam jag är för allt jag har ……….och om jag nu inte har det liv som alla drömmer om men är underbart nöjd  och lycklig så är det lika konstigt att jag inte skulle berätta om det som är bra i mitt liv för det är det jag ser och lägger fokus på och är tacksam över.

Så jag fortsätter …..Att ”sälja de jordgubbar jag har ” Petter Stordalen på mitt vis 🙂

Vad vill du dela med dig av när det gäller ditt liv?

Jag lånar ett citat från Frida Olsson

”Med öppet hjärta

Ser jag livet som det är

Stort, vackert och mitt”

Haiku by Frida

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s