En orgie av NU!

bild 2Om det är sant att det vi kan påverka är NU och oss själva så är det intressant att vi inte är mer i NU och väljer hur vi vill känna.

Jag vet att det inte alltid är lätt men om NU är det som också lägger grunden till nästa NU eller det som kommer så blir det nästan lite fnissigt roligt att vi ens tillåter att rädsla… stress … avundsjuka …oro….bitterhet att få plats…………….i NU.

För i NU finns det vi väljer att se och väljer att känna. Inte för att det är mer sanning i det som vi mår bra av men det blir en helt underbart mycket roligare och härligare resa.

 

 

 

5F3A4297Jag har blivit uppfostrad att det är dumdristigt och ansvarslöst att ”leva” för dagen  och njuta av den och leva min dröm…….Ju mer jag lever känner jag att det är det största ansvar jag kan ta för mig själv och även för att andra inte ska behöva ta ansvar över mig.

Så nu bestämmer jag om att för mig är DET klokt och mycket ansvarsfullt! När det då kommer det som ska komma och händer det som ska hända så har jag beredskap både om det är bra eller dåliga saker för jag är här och nu och tar fullt ansvar över mitt liv. Den viktigaste uppgiften jag har att ta ansvar över.

Förstår inte vad jag ska vänta på för nu har jag väntat färdigt.

5F3A4334NU lever jag! NU njuter av NU hejdlöst och jobbar på att göra varje NU som en byggsten på det liv JAG vill Leva.

”En dag ska vi DÖ! ALLA andra får vi LEVA!”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s