Comfortable to be uncomfortable!

bildIdag har jag haft en träningsdag att vara bekväm i det obekväma och stanna upp och lyssna på vad det egentligen är som händer och inte händer.

Jag vet, det finns egentligen bara ett sätt att få nya resultat och det är att välja att göra saker på nya och andra sätt.

Just det är egentligen inga problem för jag älskar att göra nytt och göra på nya sätt. Här går min kreativitet igång och jag har hur mycket energi som helst. Det är så jag tänker att det känns att hoppa och våga fullt ut och det ÄLSKAR jag. Men ju mer jag hoppar, gör och verkligen vågar att följa mitt hjärta ser jag att det inte är själva hoppet som är det svåra eller läskiga. Hoppet är otroligt härligt och en skön känsla.

bild kopiaDet läskiga och svåra kommer efter hoppet när jag tror att jag ska få en skjuts framåt på en gång och när jag inte riktigt känner igen känslan i det som händer både utanför och i mig. DÅ tycker jag det går otroligt långsamt och tänker att det här blev nog inte så bra, det händer ju ingenting.

Oj vad lätt det är då att gå tillbaka söka gamla belöningar, det säkra korten, där jag är bekväm och där jag vet hur det känns.  Just då och just idag fick jag en lektion av det som verkligen behövs. Här behövs uthållighet, mod, tålamod, och en nyfikenhet och ödmjukhet att lyssna in det nya. Det tar tid och det är otroligt energikrävande men så spännande. Det är det jag har roat mig med idag och jag vet att det ger resultat.

bild kopia 2

 

Resultatet att jag expanderar och ännu mer blir Karin som gör det hon älskar och älskar det hon gör.

Så jag tackar för en superbra söndag då jag lagt en grund och en uthållighets platta att stå på då jag tar nya steg vågar mer och samtidigt  njuter som en tokig!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s