Dagens ord!

5F3A2847För mig är Frihet en av de starkaste och härligaste orden jag vet. Fri är ett ord som har så mycket luft och samtidigt en enorm styrka. Jag tänker ofta på hur jag använder ord och vad som händer när jag säger vissa ord. Ibland har jag medvetet svarat Briljant på frågan Hur mår du? Och det är otroligt spännande att se och känna vad som händer i mig och vad som händer i mottagaren när jag svarar det.

5F3A2845Idag morse landade ordet frihet det rejält inte bara i huvudet och tankarna utan i hela kroppen. När jag tar fullt ansvar över allt i mitt liv. Då är jag fri. Det kan verka tungt pretentiöst och inte alls kul men för mig är det en sanning som ger mig frihet och kraft. Jag ser vikten av vad jag säger vilka ord jag använder både inför mig själv och utåt och vilken roll de spelar för att jag ska känna mig fri.

5F3A2839Ofta säger jag till mig själv och andra att älskar livet och mitt liv och det stämmer!! men ibland så lägger jag till……  men inte precis hur det är nu. När jag säger det har jag helt plötsligt lagt ansvaret för NU på någon annan och fråntagit mig själv att känna mig fri.

5F3A2854Det räcker att jag tar 100 % ansvar över mitt liv och när jag gör det så kan jag vara Karin fullt ut omfamna livet som det är och ta nästa steg som är NU i full tillit till att jag är fri! Det är mitt liv och för mig är ordet frihet ett av de viktigaste orden och den viktigaste känslan att känna för då är allt möjligt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Dagens ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s