Vilken vecka!

KarinSitter och summerar min vecka och är såå glad.

Jag har haft en härlig vecka fylld av liv och utmaningar och NU  vet jag säkert att min Pyspunka föreläsning behövs och gör skillnad. Tack alla ni underbara personer som kom till Härnösand och lyssnade och gav mig av er energi och kärlek. Jag bara älskar att göra det jag gör 🙂

Och oj vilken härlig utmaning jag fick i tisdags att ömsint provocera med Pyspunka lagningar och även  dela ut pyspunkapiller till assistenterna på försvars, utbildnings och finansdepartementet. Ni är så bra! Nu är det bara att förstärka det vi alla vet fungerar nämligen fokusera på det vi kan påverka så att vi kan ta fullt ansvar och välja hur vi vill må i våra liv. Enkelt helt enkelt och kanske också lätt!IMG_2379

NU är det full fart framåt både när det gäller Ditt professionella rykte och Pyspunkan. Och till alla er som undrar så tar jag gärna emot tips och idéer på personer företag kommuner som NI tror kan behöva en Pyspunka föreläsning!

Så jag säger God Natt och återkommer i veckan med lite frekventare bloggning.

Tack för att NI finns och ÄR och jag TROR på en helt magiskt underbar vecka med nya spännande möten kontakter och uppdrag för Nu är jag så på gång:)

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s