Yes! Jag har fått reda på mitt Professionella Rykte!

bild kopiaJag gjorde processen för fem år sedan och oj vad vi, Per Frykman och jag har utvecklat förenklat och förädlat analysen och………

Såååå Kul det är att få veta sitt Professionella rykte.

Jag har också svarat på frågorna själv och det stämmer så bra med hur jag vill uppfattas och när jag gör det är jag bara mig själv Karin.

Jag behöver inte jämföra mig med någon annan, bara arbeta med mig själv, att jag fyller på så att jag uppfattas som jag vill göra och att jag väljer sammanhang och arbetsuppgifter som jag är bra på, tycker är kul för DÅ mår jag bra och då kan jag leva mitt professionella rykte fullt ut!

Jag kan verkligen rekommendera (även om det är i egen sak men ändå) ALLA att ta reda på sina professionella rykten för det stärker enormt. Så här blev min tagline och mitt professionella rykte i komprimerad form.

Förstår ni hur kul jag får ha på dagarna 🙂

 

”Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör

med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver.”

”Karin har ett enormt engagemang och är en sann inspiratör som andas, lever och lär ut sin klokhet om enkelhetens lov. Hon är fängslande, full av energi, finner ständigt nya vägar och ser möjligheter framför svårigheter. Karin är generös, med sin entusiasm får hon saker att hända och är helt igenom äkta. Hon berör och strålar av glädje när hon får vara del i andras framsteg. Karin är en modig och klok entreprenör som har den gnista som världen behöver.

Karin söker ständigt nya kunskaper och insikter, hon är fascinerande och sporrar andra till att testa nya saker. Hon har en hög ambitionsnivå, brinner för sina idéer och kunder och går från klarhet till klarhet. Karin har en imponerande energi, är driftig och gör det svåra enkelt. Hon är en duktig förhandlare som inte är rädd för att utmana på sitt ödmjuka sätt. Karin har en fantastiskt smittsam glädje, en kraftfull energi och lämnar betydande avtryck efter sig.”

Sammanställningen baseras på svar från 13 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt i mars 2014. Detta har analyserats av Per Frykman – Your Professional Reputation. ✆ 070-624 00 58 http://www.perfrykman.com

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s