Lyckan kommer lyckan går? Jag tror lyckan består!

Jag grottar just nu ner mig i hur vi eller närmare bestämt jag fungerar och vad som händer när vi inte mår bra. Just nu håller jag på att bli knäpp på att många har det så otroligt bra och ändå är det så mycket gnäll, gnöl, stress och allmänt dåligmående. Jag vet att det är pressat för många och att vi alla gör så gott vi kan …eller gör vi verkligen det?

bildI helgen satt jag och önskade mig mer glädje, bus och lek i mitt liv och då så hittade jag så klart en massa härliga klipp om lycka och glädje och även en bok i ämnet så nu  har jag förstärkt just det och är  påfylld och fattar ännu mindre varför vi inte väljer att må bra och känna oss lyckliga.

Det kom en massa roliga och intressanta frågeställningar som jag har filurat på lite så pass på här kommer de. Hur bra är vi egentligen på att tillåta oss att må bra och vara lyckliga och må bra? Hur länge tror du att lyckan stannar kvar?

Hur länge tillåter du dig själv att vara lycklig innan du tänker …Det här är för bra för att vara sant?

Hur länge tillåter du dig själv att vara lycklig innan du ifrågasätter dig själv…………Varför är jag så här lycklig just nu?

Hur länge tillåter du dig att vara lycklig innan du blir fundersamt undrar……….. när  kommer lyckan att ta slut och när kommer jag att vara olycklig igen?

Hur länge tillåter du dig att vara lycklig innan du hör din pappas röst säga……… passa på och njut NU för det går snart över och blir vardag igen!

Hur läge tillåter du dig själv att vara lycklig innan du bara vet att…….. så här bra kan det inte bara vara och det kommer framförallt inte att fortsätta.

Hur länge tillåter du dig själv att vara lycklig ………………….innan du nästan känner dig skyldig för att du är lycklig när inte de andra är det?

bild kopiaDet finns så klart inget rätt eller fel men jag vet med mig själv att jag fastnar i dessa funderingar när jag mår bra istället för att bara njuta och må bra.

Det här är spännande tycker jag för Lycka finns i nuet och i nuet kan vi välja vad vi vill känna, se, höra, tänka och så kommer det ett nytt NU. Lycka är individuellt. Oj vad härligt det är att somna och vara lycklig att ha ett tak över huvudet, mat i magen, kärlek i livet, vårblommor som växer och fåglar som kvittrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s