Tillit! och lita till mig själv lite till …..

karinI går la jag in en ny profilbild på Fb och fick så många och fina kommentarer som värmer extra mycket i mitt liv just nu. Tack!!!

Jag jobbar intensivt att vara mer och göra mindre och verkligen lyssna in och det är sååå knepigt för både det ”gamla” jag drar med mig i form av gamla valda sanningar och erfarenheter och världen utanför som inte ”belönar” för mitt nya sätt att vara att se världen och möta den. Det tar energi och kräver uthållighet för att jag inte ska släppa………Det blir så tydligt att när jag gör på nya sätt så får jag nya resultat men de är så nya och främmande så jag känner inte igen dem. Så tålamod och tillit är det jag tillämpar varje minut och det jag känner är att jag mår så bra inuti mig och blir mer och mer Karin.

Gårdagens funderingar blev dessa:Namnlöst

Tänk om det är så att när vi känner att det fattas något i våra liv är det VI som
fattas!  VI behöver bara kliva in mer vara mer närvarande och mer av den vi ÄR ❤  Helt enkelt tycka om oss själva och omfamna de fantastiska personer VI är precis som VI är och bara förädla och förstärka oss själva ❤ Då fyller vi tomrummet med det vi tror fattas. Allt finns redan inom oss och behöver bara upptäckas. Det blir inte bättre sen…..eller ….om ….eller …när…… Det ÄR bra precis NU! Kram alla finingar!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Tillit! och lita till mig själv lite till …..

  1. Men! Gud så bra. Sådär har jag aldrig tänkt. Det var verkligen något nytt att ta till sig. Jag tycker dock sällan att något saknas, jag tycker att jag har allt jag vill ha o lever livet fullt ut. Men vilken genialisk tanke, jag måste dela det här. KRAM från anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s