Vad väntar JAG på?

bildAtt vänta är nog bland det värsta jag vet …Inte vänta i kö eller vänta på maten det kan jag lätt hantera och ta som en vila, men vänta i livet. Att vänta på bättre tillfälle …tills barnen vuxit upp..till ekonomin blir bättre …till hösten..till våren Vad händer med livet när vi väntar?

Ibland så lär vi oss andra saker för att sedan ta tag i det vi verkligen vill så att vi då kan göra det ännu bättre när väntan är över…fast visst är det förberedelse?

Och ibland lever vi i förväg och upplever det vi vill uppleva lite före det slår in och det kanske kan kallas förväntan. Nu när jag sitter här och skriver så känner jag att väntan så klart är en del av livet och att den finns för livet ger sig till känna när det är dags och går ibland inte att skynda på……..

Men ändå blir jag tokig när jag lite likgiltigt bara väntar på något bättre eller slår av på livet för att det gör för ont för alla runt omkring när jag lever fullt ut och jag tar för mycket energi ……. Jag vet att det kan var nödvändigt eller inte för tänk om att vänta Är att dö en smula och vad händer då när väntan är över kan min entusiasm, nyfikenhet och glädje återuppstå igen då för att levas fullt ut? 🙂

Vad väntar DU på?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Vad väntar JAG på?

  1. Hej Karin
    Ja vad väntar vi på och varför väntar vi?
    Många gånger väntar vi för att det skall bli bättre eller att allt skall ordna sig av sig själv?? Vi funderar inte vad är det som är bättre eller ,vem? Ska ordna det du själv helst vill få gjort och slippa göra själv?
    Nej som alltid ! Vänta inte! Tag tag i saken omgående, hur obehagligt det än kan verka, överväg vilken väg du ska gå eller vilken väg du ska ta! Tänk alltid DET FINNS INGET OBEHAGLIGT!! Och gör det ALTERNATIVET är alltid sämre, och tänk JAG ÄR INGEN SÄMRE MÄNNISKA för att jag råkat ut för detta! Det är en gåva till mig att lära mig!
    Ha en bra dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s