Men…… Vad sitter det i Hallåå!! :)

your_professional_reputation_webIbland fattar jag inte vad det sitter i. Vi arbetar med många idag, men det finns så många fler som vi skulle vilja arbeta med för det ger resultat och det är ett nytt sätt att göra det vi gjort på samma sätt såååååå läge nu. Men det verkar som om det är tryggast att göra på samma sätt så får vi samma resultat och då kan vi alltid skylla på att vi gjort som vi alltid gjort och se …..Det funkade inte. Det var ju det jag visste……….

Jag blir lite knäppt för…………

Idag fick jag det återigen bevisat. En underbart nöjd kund.

-”Wow vad glad jag blir! Tänk att det var som jag ville att det skulle vara! Just nu känns det som jag har mitt dröm jobb innan veckan är slut”

Mer än 500 gånger har jag återkopplat ett professionellt rykte till en person som vill hitta ett nytt jobb, ett bra jobb som matchar hans kapacitet och där hans potential får komma fram. Eller en person i ett företag som får göra ännu mer av det han är bra på och tycker är kul. Vilket ger livskvalitet= effektivitet.

bild[1]Vi har skapat en briljant analys som sätter ord på det som avgör och som gör att man får kraft mod och så mycket energi att kliva in i den man egentligen är. Ditt professionella rykte!

Du får veta hur du uppfattas när det gäller dina styrkor, ditt engagemang och hur du agerar som person i olika situationer och sedan får du även svara på samma frågor själv. När du får analysen och rapporten återkopplad får du en sådan kick för du ser att redan nu uppfattas du som du vill bli uppfattad och ofta långt över det du själv trodde.

När vi är oss själva fullt ut, gör det vi tycker är kul och är bra, på mår bra ja då tro vi att vi inte är något speciellt för det är ju så lätt ….Men det är DET din professionella omgivning ser och som gör dig UNIK.

När du vet hur det ser ut och att det är 15 personer som tycker det som svarat med egna ord och beskrivit det JA då har du kraft att göra precis vad du vill.

 

Så är du nyfiken att veta mer att höra hur det fungerar och även få ett superbra pris innan alla semestrar går igång

Maila mig på karin@karinsandin.se eller slå en pling 070-5624264

Jag älskar mail och jag pratar mer än gärna i telefon

Ser fram emot att höra av dig!

Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s