Avtryck!

Jag har haft en alldeles underbar helg med mina två vuxna tjejer i Stockholm😃 Vilken gåva det är att mötas som vuxna och göra det som känns bra och skönt just NU !Tjejerna ger mig avtryck på många sätt men framförallt i att de är unika, ej lika och känner så olika,fast ändå lika!
För mig är det viktig kraft i det avtrycket. Tänk att vi alla kan sätta avtryck i livet, i världen när vi lyssnar och släpper loss det unika i oss. Det som är sanningen och spelar roll!
Jag njuter för fullt och älskar livet mer och mer för kontrasterna och nyanserna blir både tydligare och finare.
jag känner mer och mer hur gott det är när vi utgår ifrån det som är sant för oss och får utrymme att uttrycka det. Tack mina underbara tjejer för alla kloka lektioner ni ger mig bara genom att vara sanna med er själva 💕

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s