Det goda växer!

Idag har vi varit många som funderat och pratat om vart VI är på väg och vart Europa är på väg!
Ondskan och rasismen som ökar är fruktansvärd!
MEN det är NU viktigt att vi lägger fokus på det som är gott och de som gör gott för att lyfta och förstärka det! Det vi fokuserar på växer och nu gäller det att visa det vi är FÖR och inte är emot.
Vi kan alla göra lite och vi kan alla börja med oss själva. Hur löjligt det än låter så tror jag att vi gör mer gott när vi är fyllda med hallonsaft än med ättika.
Det Goda kommer tyst! och finns hela tiden …. men vi behöver lyssna mer uppmärksamt och kanske också på ett nytt sätt. Annars så hör vi bara det onda som låter högt och kommer med buller och bång och som kommer att överrösta kärleken, glädjen,nyfikenheten och tacksamheten över livet.
NU kan vi göra mer skillnad än någonsin och laga hjärtat som fått några sprickor men som är ett hjärta som slår för mänskligheten och de goda mänskligheten där vi alla är ETT!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Det goda växer!

  1. Håller fullständigt med! Dessutom så är det ju så, att vi kan inte vara fyllda med både hallonsaft och ättika samtidigt, så ju mer hallonsaft vi bjuder på, varje dag, varje gång det finns ett tillfälle, i stort så väl som i smått, desto mindre ättika blir det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s