Om och om igen och bara NU!


bildJag är så otroligt glad för att leva NU! Samtidigt är jag otroligt frustrerad att leva NU! Det liv jag har pågår NU! och det är menat att jag ska leva NU! 

NU behöver jag reda ut lite av mina NU-satser.

Glad att Leva NU!!!!!! innebär att jag fritt får berätta skriva och gå ut med det jag tror på i olika forum, kanaler och även följa och ta kontakt med de jag känner att jag får energi och kraft av. Jag tror på Kärlek Glädje Eget Ansvar och Medvetna val! Och det kanske kan uppfattas tjatigt men när jag skriver det pratar om det så repeterar jag in det hos mig också. Jag VILL leva som jag lär och att fritt får ”tjata” om det hjälper mig enormt mycket och fyller mig med Frihet-Styrka-Glädje- Kärlek!

Frustrerad att Leva NU!!!! Det känns som vi är mitt i en brytpunkt och jag ÄR det verkligen…Mellan det gamla, beprövade, invanda trygga, och det nya obeprövade, ovana, otrygga som ger mig Frihet -Styrka- Glädje- Kärlek. Att leva i gapet emellan påverkar mig ibland att jag krymper mig själv och känner att jag inte passar in.Frustrerad över att jag inte kan eller vill låssas längre -Ibland skulle det vara så enkelt. Det går inte,  för det är när jag är sann med mig själv som jag känner  Frihet – Styrka- Glädje- Kärlek!

bild[2]Livet på går NU! Jag Älskar livet och känner att det är just det här livet jag har fått även om det inte är som jag tänkt, så är jag så otroligt Tacksam över allt jag har får uppleva och framförallt känna.Och när jag är härvarande så känner jag alla känslor så starkt . Och det är NU min utmaning  är att känna, ta ett steg i taget att låta livet älska mig lika mycket som jag älskar det utan att värdera och jämföra för när jag gör det så känner jag Frihet-Styrka-Glädje-Kärlek

Så det är menat att jag ska leva NU mitt i brytpunkten mitt i Livet mitt i Nuet mitt i Karin för när jag gör det så ÄR jag Frihet- Styrka- Glädje- Kärkek! 

Tack!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s