Drömmar som slår in!

20140606-124314.jpg

I fjol när syrenerna blommade och försommaren doftade och exploderade så ställde jag mig frågan om jag levde mitt drömliv! Jag svarade ja på det mesta och sedan så tog jag tid att drömma om hur jag skulle vilja utveckla mitt drömliv! Eller snarare förädla och förstärka det.
Nu sitter jag ett år senare och ser att jag har förverkligat nästan allt jag drömde om…….. Men det ser inte alls ut som jag tänkte eller har gått till som jag trodde. Många underliga häftiga vägar som både varit smärtsamma, härliga och spännande har tagit mig hit där jag ÄR idag.
Så 6 juni till ära gör jag tacksamt samma reflektion som ifjol.
Hur ser mitt drömliv ut och lever jag det? På frågorna svarar jag… Mitt drömliv är just nu och jag lever det för fullt och jag är otroligt tacksam för att jag lyssnar in så att jag får uppleva det och inte missar det för att det inte ser ut som jag tänkt.
Sitter i solen och skriver vad jag Nu drömmer om, öppnar upp och tänker nyfiket fortsätta upptäcka drömmarna när de slår in! Undrar hur det kommer att se ut 😃

20140606-124421.jpg

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s