Leva som jag lär! och Leva fullt ut! Det ÄR Livet!

Bild MassörAtt göra det jag Älskar och Älska det jag gör är den devis som jag alltid försöker leva efter. Jag har förmånen att ha stora barn och välja helt hur jag vill leva. Att välja det som känns kul och bra och spännande är också en del i allt leva som jag lär och då är magkänslan viktig.

För precis en vecka sedan så gick jag helt och fullt på min magkänsla och valde glädje! Jag har varit massör i över 16 år och de senaste tre åren så har jag bara masserat sporadiskt. Men jag har längtat efter att få att massera igen för det är så kul! Det har liksom inte funnits tid eller plats eller något sammanhang som öppnat upp. Jag har under senaste året träffat på Christina Schollin i olika forum och sammanhang och när jag såg att hon nu startar upp en Må-bra oas i Gamla stan så kittlade det så där gott i massagenerven. Ni vet den där känslan som säger att det här är en superhärlig chans och dröm och jag bara vet att jag VILL!

Förra måndagen träffades vi och kändes det kul, bra och helt rätt innan vårt möte så kan jag bara säga att allt förstärktes när vi träffades och pratade igenom hur vi kunde samarbeta.

NU är det klart. Det sägs att alla goda ting är tre, så förutom att föreläsa Pyspunka och arbeta med Ditt Professionella rykte får jag också möjlighet att Massera.

Det ordnade sig så bra att jag varje FREDAG f.om 27 juni kommer att ha tillgång till fantastiska Må bra osasen på StorKyrkobrinken 9 i Gamla stan som Christina Schollin driver.

Så nu alla härliga vänner i Stockholm och även ni som är på genomresa, NU kan ni boka tid hos mig för en härlig ”Livsstilsmassage” som är designad precis efter dig!

Välkommen!

Vi ses och Ring gärna NU och boka tid eller om du bara vill fundera hur jag kan hjälpa dig.070-5624264

Hurra för Livet och att Allt vi drömmer om också kan förverkligas!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Leva som jag lär! och Leva fullt ut! Det ÄR Livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s