Vad är jag stolt över idag ?

bild
Idag när jag cyklade in till Malmö lyssnade jag på sommar med Helene Ripa som i sitt program berättade mycket om kärlek, drömmar, tro på sig själv och att aldrig ge upp. Hennes musikval passade också mig mycket bra idag. En låt fastnade speciellt i mig, ”Proud” med Heather Small.

Stolt är ett så härligt ärligt ord men jag känner att jag mest använder det om andra. Jag är stolt över mina barn …..över mina medarbetare ….. övermitt hem….fast också över något jag uppnått som jag kämpat för en längre tid. Men så började jag fundera om jag varje dag ska göra något jag är stolt över bara för mig själv för att det är så härligt att känna sig stolt.

Då kan jag också ta full kontroll att jag verkligen får känna den känslan varje dag och somna med en känsla att vara stolt över.

 

 

bild kopiaSå nu är det en ny vana som jag kommer att påminna mig själv att skriva ner varje kväll tillsammans med mina Tacksamhets och Lycko filuringar. (Listor låter sååå tråkigt.)

Så vad känner jag att jag är stolt över som jag gjort för mig själv idag? Jo jag är stolt att jag var så härvarande så jag lyssnade in låten Proud och lät den lyfta mig, lära mig och få mig att göra en förändring och ett tillägg i mitt eget liv som gör att jag känner ännu mer glädje lycka och tacksamhet att få leva mitt liv.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s