Värderingar som expanderar målsättningar!

5F3A2839Idag gjorde jag mitt halvårs bokslut och såg till min glädje att jag är så på väg att nå det jag vill nå december 2014. Oj vilka spännande månader det blir att leva och följa. Nu blir jag så nyfiken att se varje dag vad jag gör för att komma ett steg närmare mina Big 5.

Just nu vill jag behålla dem för mig själv men ska berätta när jag kommer lite närmare december hur det går så kanske jag får be om lite heja – på – hjälp J så jag kommer i mål.

Förutom olika att göra, sluta göra punkter och lärdomar har jag också satt upp mina 5 viktigaste värderingar som är basen för allt jag gör och vill göra. Det är nästan det jag jobbar mest på och så händer det andra inte av en slump, men här får jag idéerna och kraften.

Omständigheterna i mitt liv det sista halvåret har varit spännande och nu när jag ser på mina 5 värderingar så ser jag till min stora glädje att de har blivit starkare och jag har använt mig av dem för att få kraft och hitta rätt. Jag har också blivit mycket mer Karin och hittar mig själv mer och mer vilket gör att jag vågar vara och göra mycket mer på mitt unika sätt.

Här kommer mina värderingar som jag vill ha med mig i allt jag gör alla stunder. Så klart så är jag absolut inte felfri och klarar det inte alls hela tiden, Men det jag fokuserar på och tränar mig på blir jag bra på så jag ser framsteg och att det går att förändra sig själv hur mycket som helst. Det gäller bara att ta ett litet steg i taget.
5F3A2854

  • Vara sann med mig själv och alltid följa mitt hjärta i allt jag gör.
  • Alltid välja tankar som jag mår bra av.
  • Hitta Glädje i allt.
  • Tro på mig själv och tro att allt är möjligt.
  • Leva MIN dröm varje dag.

 Vilka är dina 5 viktigaste värderingar som du vill leva efter ?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s