Tro på dig själv! Det är Gratis!

bildEn underbar kväll som snart går över till natt och jag sitter på vår balkong och det är en sån där sommarnatt som jag inte vill ska ta slut. Fast det gör den ju och då är knepet att njuta precis här och nu och ta till vara den känslan som finns här och nu för den kan jag ta fram när som helst.

Jag sitter här och filurar och tänker på att vi i Sverige har religionsfrihet och kan tro på precis vad vi vill. Ändå känns det som vi tror mindre och mindre och det tycker jag är synd. När jag tror på någonting eller på något så lägger jag också energi på det för att det ska växa och bli det jag tror på.

Jag tänker också att vi inte så ofta tror på oss själva utan mer jämför oss med andra och då med ens så pyser det ut energi för istället för att energin läggs på det vi tror på blir det vi tycker jag saknar.

Vad skulle hända om vi först började tro på oss själva. Det kanske inte är så ovanligt men för mig är det något jag behöver arbeta på varje dag för jag är inte uppfostrad eller har det i blodet att jag ska tro på mig själv. Men det är helt självklart att än en gång börja med mig själv för att sedan kunna ge till andra.

Jag skrev idag på min Face-booksida Pyspunka

bild kopia”Om hållbarhet ska bli verkligt på riktigt, så tror jag första steget är att vi börjar sopsortera våra tankar”

Släng alla tankar som.. får oss att tvivla på oss själva … får oss att inte känna oss värda eller lika bra som alla andra…… ……Tillbaka till återvinning alla tankar där du tror på dig själv…. blir ännu mer du …. där du mår bra och expanderar till den unika person du är där allt du drömmer om är möjligt!

Tro på dig själv! Det ÄR Gratis och ger underbara resultat!

Här är en länk till Oprah!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Tro på dig själv! Det är Gratis!

  1. Kan bara hålla med, både om att vi i Sverige, trots vår frihet, verkar tro mindre och mindre – på allt möjligt. Ibland när jag har negativa tankar om mig själv så föreställer jag mig en papperskorg som på datorskärmen och så drar jag en fil med de negativa tankarna till papperskorgen och *delete*. 🙂 Det är inte alltid lätt att bibehålla en tro på sig själv – precis som du skriver är det även en daglig kamp för mig. Men bara för att det är en kamp betyder det inte att man ska ge upp eller inte ens försöka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s