Tacksam för framtiden!

IMG_5868-2Jag har under många år skrivit ner vad jag är tacksam över på kvällarna och har även upptäckt att när jag är tacksam så medvetandegör jag vad jag också är lycklig över. Jag känner mig oändligt rik när jag räknar upp det jag är tacksam över för det finns så mycket så varierat och det är just de små sakerna känslorna ögonblicken som egentligen är mest representerade på min lista över åren.

Ofta så går jag också tillbaka och tänker på allt jag gjort, känt och allt som hänt och kommit till mig och in i mitt liv. När jag tänker så, blir jag lugn och ödmjuk för det finns ingenting som tyder på att det skulle sluta hända precis just nu.

Idag när jag var ute och gick så hade jag så otroligt trevligt för jag öppnade upp och var tacksam för allt gott som är på väg och som kommer att hända i mitt liv. Att tacka för känslorna som känns när jag uppnår min dröm, tar nästa steg, får idéerna, och lever precis som jag vill leva är en otroligt rolig och stimulerande övning.

Helt plötsligt i meningen att jag är så tacksam för……. Kom nya spännande projekt och saker jag inte ens visste att jag skulle göra. Sååå Kul!

IMG_5865Japp det här kan ju vara hur flummigt som helst …fast jag tycker det är kul och jag älskar när möjlighetslocket liksom förflyttas eller nästan försvinner för om ingenting är omöjligt, ja då är allt möjligt. Att få leka med att vara tacksam för känslan jag har när jag lever det liv jag tror är möjligt som idag kan ses som omöjligt. Det är bland det bästa som finns och det fyller mig med underbar energi.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s