Passion som inspirerar finns överallt!

bild kopia 2Att byta miljö, sätta sig i en ny miljö, möta en passion som inte är min men som känns ända in i märgen. DET är nyttigt. Jag får perspektiv, blir inspirerad och ser vilka styrkor jag kan använda och förstärka för att nå fram i den här miljön.

Egentligen känner jag att det är samma som överallt annars. Framförallt…… Ödmjukhet inför att vi alla är olika, Nyfikenhet att lära mig nytt om både mig själv, andra branscher och andra människor samt framförallt öppna upp för nya impulser och idéer som strömmar ut.

Jag har förmånen att få vara på Falsterbo Horseshow som utställare  med dessa härliga tjejer och Stallpellets denna vecka och det är så lärorikt och nyttigt. Grymt tacksam för allt som kommer i min väg och som jag väljer att utmana mig själv på. Tack!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s