Stanna upp och Lyssna hårdvaluta som är Gratis!

bild 2Hemma i Lomma efter en härlig helg i stillhet och tystnad. Hurra!!!! Jag har aldrig varit på något andligt retreat men alltid varit intresserad av …….När mår jag som bäst? …Vad händer då? Vad gör jag då?…Vad tänker och känner jag då? Kan det vara så enkelt att när man känner det så är jag på rätt väg?

Ofta eller nästan alltid är det när jag är sann med mig själv och lyssnar på den och vilar i tillit samt agerar efter den. Då går det lätt då är jag Karin och då får jag massor av energi.

Vad är då sanningen? Ja det är det vi har varit stilla och lyssnat efter i helgen. Med Paul Hurcombs ödmjuka ledning har vi stillat oss och lyssnat inåt på vår egen sanning. Det fina är att det inte behövs ”kurser” eller ”retreat” för att göra det för vi har det hela tiden och kan välja att lägga lite tid på att lyssna på det viktigaste vi har …………..Men det fina är också att det finns ”kurser och retreat” för att komma till skott och verkligen värdera det och lyssna och för att se att det inte behöver göras på ett speciellt sätt utan bara enkelt stilla sig och lyssna inåt. Ingen teknik ingen speciell meditaionsställning utan en medvetenhet att stanna i nuet och vara kvar här och lyssna. NU är allt vi har och NU är fantstiskt.

 

bildFör mig är det som balsam för själen och idag känner jag mig starkare, gladare, mer ödmjuk inför livet och otroligt nyfiken på att hitta ännu mer av allt som redan finns inom mig. Å lite segerviss känner jag mig allt för JAG VISSTE DET! Och jag har vetat det hela mitt liv!

DET är så enkelt!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s