Bästa supporten!

bild kopia 2Jag har nu under några veckor och månader varit riktigt mycket med mig själv. Det är en spännande resa både på gott och ont som jag hoppas kunna berätta lite mer om i höst. När det stillar ner sig i skallen och det blir konturer på tankarna ( vet inte om ni förstår vad jag menar men för mig känns det så) då kan jag liksom betrakta tankarna och se på dem och ta dem ur sitt sammanhang.

Behöver jag den här tanken som jag tänker så ofta? Gör den mig gott? Tar den mig dit jag vill vara? Eller den här tanken är det verkligen min just nu? Å den här tanken som kommer flygande ger den mig support eller är det den som kommer just i samma läge för att liksom lägga krokben på mig? Å den här tanken kanske jag ska tänka den lite oftare för den får mig att må så bra!

Kanske allt det här låter flummig men när ca 95% av allt vi gör och tänker är omedvetet och inövat så är det spännande att medvetet se vad som är omedvetet och vad jag kan göra och vara för att acceptera, omfamna, ändra eller kanske en mix av allt ( nu blev det tydligare, visst J )

Det som slår mig gång på gång är hur ofta jag går utanför mig själv och letar och även skyller på det som är där utanför mg själv istället för att gå in och upptäcka den skatt både på gott och ont som finns inom mig och är jag.

bild kopia 3Jag vill ha en massa support från de som finns runt mig och är mig närmast för att jag ska må så bra som jag vill må och även uppnå mina drömmar ……Det är helt OK men handen på hjärtat hur mycket support ger jag mig själv varje dag för att tillåta mig själv ha bästa förutsättningarna för att lyckas…… Ja det är det jag tränar på. Det är kraftfullt och effektivt som bara den.

”Alla vill förändra världen, men hur många vill förändra sig själv? Världen förändras när DU gör det!”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Bästa supporten!

  1. ” För att lyckas” Då undrar jag-med vad? Hjälpa världen har jag förstått. Är ju viktigt.
    Att söka inom sej själv tror jag på.Men allt man läst och hört eller upplevt finns ju där.
    Support? Tänker att det är viktigt att sätta ord på sina tankar och ” bolla dem” med någon eller flera. Bekräftelse behöver vi mer eller mindre-antingen vi vill erkänna det eller ej!
    Att vara flummig kan inte vara fel-men att sluta fundera-eller ” filura” vore fel!
    Tack att Du får mina små där uppe att röra på sej! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s