Ditt professionella rykte! skapar Trovärdighet!

Bild RRJag har förmånen att arbeta med att sammanställa och ta reda på olika personers professionella rykten och det är bland det roligaste som finns. Inte bara för att man äntligen förstår hur bra man är eller att det är det som är kul och det som man är bra på som man ska arbeta mer med. Att man kommer till insikt att förstärka sina styrkor är roligt och ger energi.

Det häftigaste är att nu vet man helt säkert att det man själv tycker och tror om sig själv också syns utåt. Det märks när man är engagerad, och när man gör vissa saker så inspirerar man inte bara sig själv utan också kunder och medarbetare.

Jag har satt mig in i ”Lyckoforskning” i sommar och det som var så tydligt var att när man fick välja på att vara lycklig eller autentisk så vann autentiskt överlägset. I nästa alla andra val mellan lycka – framgång, lycka – hälsa, lycka överflöd av pengar så vann lycka.

När man tar reda på, vet och lever sitt professionella rykte, då kan man vara sig själv fult ut, ta ansvar och expandera för att bli ännu mer sig själv och autentisk. Det är därför det är så otroligt att arbeta med att ta reda på personers professionella rykten för då kan vi också marknadsföra oss autentiskt och vara trovärdiga oss själva vilket leder till framgång och succé för då mår vi som bäst!
your_professional_reputation_webIntresserad hur du kan må som bäst?

Maila mig gärna så skickar jag vår lilla e-bok ! karin@karinsandin.se

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s