Med drömmar blir åldern en tillgång!

20140602-144839.jpgI natt vakande jag bara så där och av en slump fick se att Robin Williams hade avlitit. En underbar skådespelare som för mig har symboliserat att vara för Kärlek, Glädje, Mångfald och godhet och vilja vara en del av den förändringen i världen. Så det känns så fruktansvärt onödigt att han inte orkade leva längre och att han inte finns kvar hos oss i livet.

 

För mig är drömmar livsviktigt och ett sätt att leva. Jag kan tänka mig att han har haft många drömmar och också uppnått lika många. Så nu med det som har hänt så skulle det vara lätt att tänka att det spelar ingen roll om vi drömmer eller inte för det går åt skogen ändå. Idag har jag istället tänkt nästan tvärt om.

 

5F3A4217Jag har förmånen att leva NU och får jag bli lika gammal som Robin Williams blev så har jag 16 år att verkligen leva och uppfylla mina drömmar. Idag är jag så otroligt tacksam för att jag har livs energi och mod att fortsätta drömma och i hela mig känns det som ett pirr av nyfikenhet för att få uppleva och vara härvarande alla minuter och sekunder som kallas livet och som är min dröm.

 

”Utan drömmar blir åldern en begränsning och istället för en tillgång. Med drömmar blir livet levande och en underbar resa som aldrig tar slut.”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s