Jag vill och jag vågar!

Tid finns egentligen inte. Det finns
bara NU och det är NU som är livet och nuet är odramatiserat och rent. I Nuet finns inget mind inget drama ingen ondska utan det finns kärlek glädje godhet och frid som vi kan välja och upptäcka. I nuet behöver vi inte jämföra oss inte kliva på någon annan utan vi kan lägga fokus på oss själva och det vi vill tänka och känna som får oss att expandera och må bra!

Här och NU kan vi välja precis hur vi vill se på livet.. Var och vad vi vi vill fokusera på och som då också växer. Det är en massa tankar och känslor dom styr oss hela tiden och 95%
av allt det är omedvetet… Men är vi härvarande kan vi aktivt ändra var vi vill lägga fokus och hitta vår egen sanning.

Vi verkar tro att vi har det för bra och behöver nyansera det för att det kanske inte är sant….. Vi kan inte känna lycka hela tiden.. Vi ser inte glädjen som finns inom oss.

Kanske är det istället allt som är dåligt som behöver nyanseras för det inte är sant! Vi har det så otroligt bra och är så bortskämda att allt fungerar är precis som vi vill och ändå är vi inte nöjda.

Vi får inte lyfta och hylla att vi har det bra för då är vi oärliga och ytliga…. Jag fattar inte det. När jag mår bra ser det som är bra är jag ytlig och orealistisk och kanske falsk men när jag letar det som inte fungerar och lägger fokus på det som inte är bra och att jag kanske inte alls mår bra……Då är jag ärlig nyanserad och realistisk!

Det är det som förundrar mig mest när vi nu idag har det som bäst! ….. Och vi håller på att missa det. Livet är NU Livet är precis som du och jag vill se det för det är inte beroende av omständigheter för livet är livet

Livet är inte inte livsomständigheter.Livet är livet som pågår NU❤️
Kram på er alla underbar personer som älskar livet och älskar att leva!

IMG_3991.JPG

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s