Premiär i Örnsköldsvik !

Bild Pyspunka turne

 

 

Om en vecka den 25 augusti har jag premiär i Örnsköldsvik på min Pyspunka turné som jag har förmånen att köra tillsammans med Studieförbindet Vuxenskolan i Västernorrland. Det ska bli så otroligt kul att få berätta om det jag brinner för och förhoppningsvis inspirera fler att inte krångla till livet så mycket, att det ger energi och frihet att göra medvetna val och ta eget ansvar. Det är enkelt, effektivt och genom att göra små justeringar och lite sopsortering av tankar så får vi mer energi och mår bättre.

Jag är född i Happsta och gick i gymnasiet i Örnsköldsvik men flyttade till Härnösand redan på sommaren efter gymnasiet. Under in uppväxt spelade jag fotboll i Molidens IK och tvärflöjt i Örnsköldsviks paradorkester. Jag flängde också runt på alla dansbanor som fanns för jag älskade och älskar fortfarande att dansa.

 

Nu är det första gången jag både arbetar och ”uppträder” i Ö-vik och en av mina drömmar slår in …Jag får åka på Turné!

Karin Sandin, Pyspunka piller, Magi, Lycka, Livsstil,
Karin Sandin, Pyspunka piller, Magi, Lycka, Livsstil,

Jag hälsar er alla varmt välkomna för jag vill beröra inspirera och ömsint provocera er med min berättelse och mina tankar hur vi alla kan laga vår Pyspunka så att vi mår bättre och kan leva livet fullt ut på vårt eget sätt.

Hoppas vi ses!!

EN dag ska vi DÖ! Men ALLA andra får vi Leva!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s