Hurra!!!

IMG_2059Jag tänkte blogga varje dag på min Pyspunka turné men det har inte blivit så. Jag har tagit in alla intrycka som jag får och allt jag lär mig om mig själv livet och andra och jag behöver låta de landa innan jag skriver om dem, tror jag. Eller så är det bara så att jag blir så i det jag pratar om och är med om så jag tycker redan jag har sagt det eller delat med mig det och inte vill bli tjatig 😉

Det jag lär mig och det jag sett i hela mitt liv är att Det jag drömmer om har jag kraft inom mig att förverkliga och att det blir en pusselbit till mitt liv när det uppnås. Jag har alltid drömt om att dela med mig mina Pyspunka tankar och funderingar och att åka på turné. För mig är det stort härligt underbart roligt att jag nu gör det. För någon annan är det en fis i rymden eller helt oviktigt eller fjuttigt. Det är här kraften finns! Att vi alla är unika och olika och när vi lyssnar inåt så blir det tydligt vad som är viktigt för var och en av oss.

Igår var jag i Fränsta. Ett litet samhälle där det på ICA satt en lapp om surströmmingsfest för PRO ”Sprid det gärna skvallervägenockså”. Ett samhälle som jag senast besökte för 23 årr sedan och där jag hade en underbar sommarsemester när jag var liten hos min kusin, faster och farbror.

Jag mötte två grupper igår.

Den första var en grupp med anhöriga till dementa. När jag mötte dessa underbara äldre personer som säkert sliter hur mycket som helst för att orka ta hand om sin anhörig ja då tänkte jag Vad kan jag bidra med här? Hur kommer de att ta emot mitt prat och mina funderingar jag som inte gått igenom samma som det och bara är nästan hälften så gammal som några av dem.

Men vilka två timmar det blev! Så mycket nyfikenhet, så många insikter och påminnare och så många goa skratt!

NU har jag hållit min Pyspunka föreläsning för lärare, förskollärare, assistenter på regeringskansliet, samordnare för tunga fordon på trafikverket, anhöriga till dementa och så alla fantastiksa människor som kommit till de öppna föreläsningarna för att själva fylla på med Hallonsaft och laga några Pyspunka hål.

Karin Sandin Pyspunka  Ditt professionella rykte Your Professional reputation
Karin Sandin Pyspunka Ditt professionella rykte Your Professional reputation

Jag vet nu att det fungerar och att att ALLA behöver en dos av Pyspunka. När jag ser att det börjar glittra i ögonen och diamanten börjar putsas då vet jag att det är på gång. Då börjar de som lyssnar expandera och må bättre och det är DÅ världen också blir bättre.

Alla vill förändra världen. Få vill förändra sig själv. När vi förändras så förändras värden!

Så Tacksam för det jag har möjlighet att göra Tack! Ni alla som kommer, för ni är med och uppfyller min dröm och gör världen till en bättre plats.

EN dag ska vi DÖ! Men alla andra FÅR vi LEVA!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s