Trögfattad eller så tar jag det på upploppet!

bildJag har grottat ner mig i valda sanningar…..det jag tror på …det jag vill tro på och vad som händer när jag byter ut dem. Det är så grymt spännande och jag förstår också vidden och betydelsen att ända in i märgen öppna upp tanke och känslobanorna att allt som jag tror på faktiskt ÄR möjligt.

De som slår volter har säkert tränat mycket men allt börjar med en tanke och känsla att DET GÅR! Det tror jag att jag kan och det vill jag göra.

Min uppfostran är inte så och jag har ändå valt att drömma och gå på det jag vill och tror på.Har lyckats hyfsat om jag får säga det själv men fattar egentligen nu vilken kraft det finns att välja det jag tror på och sikta högt! Jag har haft en fantastisk barndom och uppfostran så tacksam över den så egentligen så känner jag mig otroligt  trögstartad samtidigt som så  mycket som öppnar upp när jag förstår att jag ända från då jag var baby skulle ha kunnat få det med mig och utveckla även denna sida.

Det är alltså inget gnäll eller synd om tänk utan snarare en härligt upptäckt! NU har jag bråttom för nu på upploppet är jag på väg att  ta bort geggan som ligger i vägen för mig. Eller rättare sagt som har legat på stigen. Det känns som jag har tagit mig från en knölig, vacker underbar stig till en fantastisk väg med utsikt rymd och storslagen natur. Den är stark, kraftig och ger mig energi.

Allt sitter i tanken, och att jag blir medveten att jag kan styra mig ”ur geggan” så att jag börjar gå på den nya vägen och inte tas tillbaka av 47 års mellanläge. En underbart spännande tanke jobb. Så coolt!! Oj avd jag lär mig om mig själv!

Jag har alltid sett mig som en ”träningsprodukt” som gillar att träna och inte behöver sikta högt utan kan nöta på… Jag GILLAR att träna men på vissa saker har jag tränat klart så nu kan jag gå ut och göra dem fullt ut för JAG kan.

I helgen så tävlar min äldsta dotter med sin häst i Stockholm. Hon satsar allt i två år för att komma med i dressyrlandslaget och ska kvala in på vissa tävlingar. Hon flyttar också ner till Skåne tre månader nu för att träna och tävla fullt ut. Min yngsta dotter åker till Karlstad med sin teatergrupp för att spela Allamansland. En föreställning som hon tillsammans med några ur ensemble skrivit och satt upp som baseras på Emil Jensens texter. En underbart modig och spännande föreställning.

IMG_4099Skriver jag nu detta för att skryta om mina döttrar? Nej inte bara det . Klart jag är stolt som bara den men framförallt tror jag att de fått med sig den där motorvägen  i skallen att allt som de drömmer om går att uppnå.Även om de får jobba hårt för det. Det är det jag är så glad över. Det hjälper mig att ännu mer utforska mina tankar, mina hinder samt att inte se tillbaka på vad jag inte gjort utan heja på med all kraft och ta mina nya steg  till det jag tror på. Jag tar det på upploppet! Och det ger mig tro på framtiden på våra ungdomar som har allt fantastiskt framför sig. För kan jag så kan alla och tillsammans kan vi skapa den värld och framtid som vi vill ha och som vi tror på.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s