Jag är här NU!

bild kopiaI april såg jag av en slump i meddelande fältet som rullar på fb att det skulle vara en skrivarkurs i Bologna i oktober. Jag kände då rent instinktivt, ni vet så där direkt så det inte går att släppa, att det ville jag åka på. Det tog inte många dagar innan jag hade bokat mig och sedan så släppte jag det. Det känns som jag har en bok eller typ tio om jag ska vara ärlig inuti mig som bara väntar på att komma ut.

När jag pratade med Ann-Sofie som är en av ledarna på kursen så frågade hon mig om jag var författare. Jag svarade nej det är jag inte, men jag har skrivit två böcker med Per Frykman. Knasigt att jag svarade så för det är klart jag är författare. Varför jag inte ser mig är för att det har varit så lätt att skriva dessa böcker inte svårt och tungt som myten är att det ska vara för riktiga författare. När det är lätt är det rätt så den myten tror jag att jag tar bort.

Jag släppte tänket på kursen under sommaren för jag älskar att leva i nuet. Så förra veckan skulle jag se vad vi egentligen skulle göra och hur upplägget såg ut men hittade inte så mycket information så jag antog att det får vi på plats och att det ger sig. Väl på plats ser jag att alla dessa mail hamnat i skräpposten men då igen är det så lätt när det är rätt för jag är på plats laddad till tusen och grymt glad att jag anmälde mig.

bild kopia 2Idag har jag mjukstartat och gått lite vilse, njutit av värmen och Bologna, lyssnat och titttat på fantastiska människor och byggnader samt druckit cappuchino.

Totalt oförberedd är jag på vad som ska komma fram och det är heeeelt underbart!

Tack Livet och Tack mig själv för att jag lyssnar och agerar där det känns rätt för då går det lätt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Jag är här NU!

  1. Älskar din inställning Karin! Tror att livet självt har så mycket att ge så man behöver inte störa det med att försöka styra allt.
    Kram Gustaf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s